Featured Sms


Sms Categories



Feb
24
2014

DEADLOCK


??DEADLOCK ??
Pls... scrol down at ur own risk...

Q1. RAM SITA HAI ... TO RAM KAUN HAI ?? ...

Ans - . TAILOR ( darzi )
??????????


Q2. SITA RAM HAI TO SITA KAUN HAI

Ans - . Sita MEMORY hai (RAM: Random Access Memory)
??????????


Q3. Prasad ask's Kumble to bring a pepsi... Kumble brings a bottle of pepsi but goes directly to Tendulkar.? why ??
why ??
??

Ans:- Tendulkar is an opener
???????


Q4. The Madrasi said, I want to see the movie 'heart is umbrella'...

Which movie did he really want to see..?

Ans:- Dil Chhata Hai...!
??????????


Q5. Woh kya hai jo Dil main hain, Mann main hai par Dhadkan main nahi?

Ans:- aarey Aamir Khan !!!!!!!
??????????


Q6. What will! u call a person who is leaving India ?? Socho...............

Ans:- Hindustan Lever (Leaver).
???????


Q7. Kalidas ka ek bhai joote banata tha us ka naam kya tha?

Ans:- adidas?
????????


Q8. Luv and Kush are going to a village & in between comes a well. Luv falls into the well. Why ?

Ans:- Because Luv is blind!!!!!??
????????????????


Now Kush also jumps inside. Why? OK lot's of head scratching done.

Ans:- Luv ke liye saala kuch bhi karega!!!!
????????????


Q9. Jackie Chan ki saas ka naam kya hai?.. nahi pata..??

Ans:- D'Cold
(Chain ki saans - D'cold )
????????


Q10. chalo ab batao... Jackie Chan ki bahu ka naam kya hai ? this is quite simple..

Ans:- D'Cold again...

Kyunki saans bhi kabhi bahu thi...
????????????????


!!!!!. This Joke will destroy your power of thinking

Q11.. What do you call a Cow Dancing? . . . . . . . . . . . .

Ans: "Guidance.."!
??????

Submitted By : pavan
Place : pune
53 Likes
15 Dislikes
Rating :   39 Votes