Featured Sms


Sms Categories



Puzzle Sms

Displaying 33-40 of 214 results.
May
12
2015

Check ur presence of mindTake d test


Check ur presence of mind.............Take d test.

relax, clear your mind and begin, what's the 1st answer that comes to ur mind???...........


1. What do you put in a toaster?














Answer:
"bread." If you said "toast," give up now and do something else.. Try not to hurt yourself. If you said bread, go to Question 2





2. Say "silk" five times. Now spell "silk." What do cows drink?











Answer:
Cows drink water. If you said "milk," don't attempt the next question.
Your brain is over -stressed and may even overheat. Content yourself by reading more appropriate literature such as Auto World. However, if you said "water", proceed to question 3...



3. If a red house is made from red bricks and a blue house is made from blue bricks and a pink house is made from pink bricks and a black house is made from black bricks, what is a
green house made from?














Answer:
Greenhouses are made from glass. If you said "green bricks," why the hell are you still reading these?? If you said "glass," go on to Question 4.




4. It's twenty years ago, and a plane crashes from 20,000 feet over Germany (If you will recall, Germany at the time was politically divided into East and West Germany) Where would you bury the survivors? East Germany, West Germany, "no
man's land"?










Answer: You don't bury survivors!!! If you said ANYTHING else, you must stop. If you said, "You don't bury survivors", proceed to the next question.




5. Without using a calculator - You are driving a bus from Mumbai to Pune. In Mumbai , 17 people get on, in Pune , 16 get off. Name the driver.














Answer: Oh, for crying out loud! Don't you remember your own name? It was YOU!!





Submitted By : Vinil Ghag
Place : Mumbai
17 Likes
0 Dislikes
Rating :   5 Votes


May
2
2015
aisa kon sa pakshi bird h jis ke sir par paar


aisa kon sa pakshi (bird) h jis ke sir par paar hote he......



socho socho.......




..


..

nhi pta..

ans.. sabhi pakshi ke sir par paar hote hai..
kaise.
aise. (° °)-sir
/《 》\-par
/ \ -paar

Submitted By : shubham
Place : delhi
8 Likes
1 Dislikes
Rating :   1 Votes


Feb
8
2015

Batain wo konsi Vegetable hay


Batain wo konsi Vegetable hay
Jis me Taala Or Chabi dono ata hain.?
It’s A Challenge












Answer :
Lock Key

Submitted By : Divyesh
Place : navsari
8 Likes
0 Dislikes
Rating :   1 Votes


Feb
8
2015

I m a 5 letter word


I m a 5 letter word
If my 1st lettr is removed i cum above u
If my 1st 2 lettrs r removd i m still around u
I m used for ur comfort
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ans: chair

Submitted By : Divyesh
Place : navsari
7 Likes
0 Dislikes
Rating :   1 Votes


Feb
8
2015
1 admi apni har brthday pe ek rupiya jama krta


1 admi apni har brthday pe ek rupiya jama krta hai Jb wo 60vi brthday pe khzana torta hai tu us mei 15rupy hoty hain..Q??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ans: His birthday comes on 29 Feb.

Submitted By : Divyesh
Place : navsari
7 Likes
0 Dislikes
Rating :   1 Votes


Feb
8
2015

I am 10 letters word


I am 10 letters word,
The first four 1234 has power to rule,
You eat my 5678.
My 89 and 10 means of a lady,
Also I can fly ....
what am i ?????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Answer: KINGFISHER

Submitted By : Divyesh
Place : navsari
7 Likes
0 Dislikes
Rating :   1 Votes


Feb
8
2015

They Hate it When U Ask Their Age


They Hate it When U Ask Their Age..
But They Will Kill U if U Forget their Birthday..
Guess Who ???














Answer: Girls

Submitted By : Divyesh
Place : navsari
7 Likes
1 Dislikes
Rating :   1 Votes


Feb
8
2015
Wo khon si cheez hai jis ko agar zameen pe


Wo khon si cheez hai jis ko agar zameen pe painko to nahi tootti,
lekin agar pani mein painko to toot jati hai.:->














Ans is.ReflEctiOn

Submitted By : Divyesh
Place : navsari
8 Likes
1 Dislikes
Rating :   2 Votes